JOM MINUM & MENJANA INCOME LUMAYAN!!

KHASIAT JUS PINK GUAVA
  • Mengandungi Vitamin C 5 kali ganda daripada buah oren.
  • Tinggi kandungan Kalsium, Vitamin A, iron dan fiber.
  • Dapat menguatkan sistem pertahanan (imun) badan melawan penyakit.
  • Dapat membantu merawat pelbagai masalah kesihatan seperti masalah kulit, mengurangkan kolestrol dan paras gula dalam darah, masalah pernafasan, batuk, demam, masalah lelaki & wanita dan banyak lagi.
Oleh kerana Pink Guava dapat menguatkan sistem pertahanan tubuh, minum jus Pink Guava adalah amat digalakkan untuk melindungi diri sendiri serta keluarga kita daripada Influenza A H1N1 yang semakin meruncing sekarang!.
Program AJAK MINUM JUS PINK GUAVA (6 bulan)

Dengan hanya bermodalkan RM140 sahaja seumur hidup (anda dapat 12 kotak jus pink guava 1 liter) anda boleh menikmati habuan pendapatan yang tidak pernah terfikir tetapi ianya terbukti. Anda mahukan RM500 sehari? RM100, RM200 atau RM500 sehari??..anda mahu jadi jutawan dalam tempoh 6 bulan, 12 bulan atau lebih??..andalah yang tentukan.

Program ini bukan MLM atau SKIM CEPAT KAYA tetapi ianya dijalankan secara "affliate" atau dalam kata lain PROFIT SHARING. Jika anda tolong mempromosikan Pink Guava kepada kenalan atau saudara-mara, anda akan dibayar komisyen.

Apa yang perlu anda lakukan dalam bulan 1: Keluarkan modal RM140 & Perkenalkan jus Pink Guava kepada 3 orang rakan.

Bulan ke 2: Tidak perlu keluarkan apa-apa modal serta tidak perlu memperkenalkan,hanya biarkan 3 rakan anda perkenalkan jus Pink Guava kepada 3 org rakan mereka. Anda mampu mendapat RM200.

Bulan ke 5: Anda bukan sahaja tidak perlukan modal, tidak perlu memperkenalkan malah anda akan mendapat jus Pink Guava dengan PERCUMA!!! disamping income sebanyak RM1500.00!!! Sangat menakjubkan!!!!


Apa yangbakal anda perolehi dalam bulan ke 6...sila lihat di bawah...
Bukan itu sahaja, ada pelbagai lagi bonus-bonus sampingan yang boleh anda perolehi!!!!Untuk keterangan lanjut boleh hubungi kami. Kami bersedia berkongsi peluang keemasan ini dengan anda!!.


LATAR BELAKANG SYARIKATGolden Hope Food & Beverage (GHFB) adalah sebuah anak syarikat kumpulan SIME DARBY, memiliki ladang jambu batu merah (pink guava) terbesar di dunia dengan keluasan 1250 ekar di Sitiawan, Perak.

Semenjak tahun 2006, mereka telah memasarkan 15% buah jambu batu merah dalam bentuk puri ke seluruh dunia. Produk ini diterima baik di Eropah, Amerika Syarikat, China, Australia, Jepun, Korea, Singapura dan Malaysia. Sementara itu, jus jambu batu merah hanya dibekalkan kepada Sistem Penerbangan Malaysia. Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO) mengiktiraf jambu batu merah Malaysia sebagai yang terbaik di dunia.

Kumpulan Matahari Sdn. Bhd. yang beribu pejabat di Ipoh memasarkan Jus Pink Guava keluaran GHFB ini dengan kaedah pemasaran online melalui laman web www.sunrise-guava.com.

No comments:

Post a Comment